Funky Business u Beogradu

Beograd funky

 
   
 

„Zvezde privlače zvezde, gubitnici privlače gubitnike. Svi smo mi igrači u velikoj globalnoj igri privlačenja." - Dr J. Ridderstrale

dizajn web marketing seo buiness u beogradu belgrade

 

 

 
 

thinkers 50 funky business beograd

SEO MARKETING IN LANGUAGE:

Afrikaans SEO

Danish search marketing

Hebrew/Israel SEO

Hrvatska/CROATIA SEO

Italy SEO marketing

Vietnamise SEO

Serbian SEO

Spanish SEO

SEARCH ENGINE PORTUGAL

Swedish Search Marketing

Web Hosting

Total Dizajn Agencija Linkedin

Knjiga koju stručnjaci nazivaju manifestom novog poslovnog doba i u kojoj su opisani načini kako opstati i uspjeti u poslovnom svetu i svetu globalizacije i digitalizacije jedna je od najprodavanijih internacionalnih dela i do sada je prevedena na 32 svetska jezika.
Autori knjige Nordstrom i dr. Jonas Riddestrale iskustva su stekli radeći kao konsultanti u svetskim kompanijama i kao predavači na Ekonomskom fakultetu u Stockholmu.


View SEO agencija Beograd Srbija in a larger map 
 

 

Šta je FUNKY BUSINE$$?

"Funky Business tells us that the new world is different. Forget the old world order. Forget what you knew yesterday. The revolutionary reality is that 1.3 kilograms of brain holds the key to all our futures. Competitive advantage comes from being different. Increasingly, difference comes from the way people think rather than what organizations make. Today, the only thing that makes capital dance is talent. In such times we cannot have business as usual - we need funky business“.

FUNKY BUSINESS, jedna od najpopularnijih knjiga današnjice govori o tome šta novo vreme očekuje od uspešnih kompanija i njihovih lidera. Nalazi se na 16. mestu Liste najpopularnijih poslovnih knjiga svih vremena.

Dr Jonas Ridderstrale i Kjell Nordstromom su autori internacionalnih bestselera FUNKY BUSINESS i KARAOKE CAPITALISM, koji predstavljaju svojevrstan manifest novog poslovnog doba. Dr Jonas Ridderstrale je doktor ekonomskih nauka i radi u Institutu za međunarodno poslovanje pri Ekonomskom fakultetu u Stokholmu.

Svetsko izdanje “Thinkers 50” koje sprovodi dvogodišnje rangiranje menadžment mislilaca stavilo ga je 2005 godine na 9. mesto i 2007 na 13. mesto svetske liste i proglasilo ga za broj 1 poslovnog mislioca u Evropi.

Njegova originalna, provokativna i inspirativna predavanja čine ga jednim od najpopularnijih predavača u svetu. Angažovan je kao konsultant u mnogim internacionalnim kompanijama (Microsoft, McKinsey & Co, Ernst & Young, Royal Bank of Scotland, Magyar Telecom, etc.), kojima otvara nove kreativne vidike i omogućava da razviju dinamične strategije i organizaciona rešenja.

Seminar će se održati 14.10.2008 u Opera&Teatru „Madlenianum“, ul. Glavna 32, Zemun, Beograd u organizaciji QualityPharm.

BUDITE I VI DEO FUNKY KLUBA!

INTERNET MARKETING LOGO DESIGN WEB SITES OPTIMISATION SEARCH ENGINE OPTIMIZATION GOOGLE SEM MARKETING

internet marketing companyweb marketing in Spain 2012Spanish web optimization


Logo design | Marketing | Visual ID | Google advertising

 


View Optimizacija sajta SEO Beograd Total Dizajn in a larger map

 

Kjel Nordstrom

Dr Kjel Nordstrom je guru svetskog biznisa. 2005 godine. „Thinkers 50“, prva svetska rang lista menadžment mislilaca, rangirala je Nordstroma kao menadžment mislioca broj 1 u Evropi. Njegov dinamičan stil predavanja čini ga veoma poštovanim među svetkim govornicima. Radio je kao konsultant i savetnik u brojnim multinacionalnim kompanijama.

Knjiga Funky Business - Talent makes capital dance (ko-autor je Jonas Riderštrale) je manifest o tome šta se u ovom vremenu očekuje od kompanija i njihovih lidera. Knjiga je prikazana na CNN-u, CNBC-u, kao i u okviru časopisa Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match,.... i apsolutni je svetski bestseler. Za sada je prevedena na 31 jezik. U 2000. godini Amazon.co.uk i Management General su ocenili Funky Business kao najbolju biznis knjigu godine. Od skoro, proglašena je i za broj 16. na listi najboljih biznis knjiga svih vremena.

Nova knjiga, Karaoke Capitalism: Management for Mankind (takodje, koautor Jonas Riderštrale) je manifest kako uspeti u svetu Karaoke Kapitalizma. Individualci sa mnoštvom izbora dominiraju u svetu karaoke ekonomijom. Samo imaginacija i inovacija mogu postaviti društva i organizacije u centar događanja. Karaoke Capitalism je poziv na akciju!

Do danas, knjiga Karaoke Capitalism je ugovorena za prevod na 23 jezika.

Kjel je buntovnik sa razlogom. Sa njegovom nesvakidašnjom kombinacijom vrhunskog obrazovanja, moćne logike i funky slobodnog razmišljanja stalno pomera granice za one koji su spremni da menjaju. Ovo je vežba za domišljate, pametne i razborite.

 
   
ext/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); nalytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); a.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); cument.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); a.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); a.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();