Industrijska spijunaza

Apparatchik elektro industrial band

ELEKTRO PANK MUZIKA SRBIJA

 
   
 

APPARATCHIK CYBERPUNK VOKABULAR

dizajn web
         marketing seo designers 2012

 
 

 

 

APPARATCHIK

vokabular

DIGITAL PANK

Google zeitgeist conference 2012

elektrik apparatchik punk designer drugs
            Nekretnine

Web hosting Srbija Beograd najbolji hosting u Beogradu, Srbija

Nekretnine Apartmani Stanovi Srbija Apartmani Beograd

 

Web Hosting

Apartmani Beograd smestaj u centru grada

Izrada design logoa u Beogradu Beograd Logo Dizajn

Optimizacija sajta SEO

 

 

8. April, 2012

Google-ova Industrijska Špijunaža: Gooogle ima insajdera na Twitter-u!

Izgleda da Google dobija informacije o rukovodećim zaposlenima koje je pridobio Twitter, da bi napravio svoje kontra ponude, izveštava TechCrunch.


Google je ponudio oko 150 miliona dolara da zadrži dva rukovodeća menadžera u proizvodnji kojima je Twitter ponudio glavno mesto u proizvodnji ranije u ove godine(mada Business Insider tvrdi da su ove cifre "desetine dolara niže" - ali velike cifre bez obzira na tačan dolarski iznos).   
"Ima dosta da se kaže o onome što Google misli sa ovim kontra ponudama. "Ne kači se sa nama," pada na pamet. A isto tako i "Ukoliko radiš za Google a ne intervjuišeš na Facebooku, Twitteru ili Zyngi, ti si kreten."
Bez obzira na to, činjenica da se prava bogatstva dele tehničkim menadžerima srednjeg nivoa je opšte mesto. Ovaj novac je obično rezervisan za osnivače kompanija koji zarađuju do IPO. Zapravo, većina IPO osnivača zarađuje znatno manje od toga" TechChrunch javlja.
U međuvremenu, podaci do kojih Google dolazi ukazuju na to da neko sa Twittera daje informacije. Twitter je imao problem sa curenjem informacija pre nekoliko godina kada su beleške sa njihovog unutrašnjeg strateškog sastanka dospele u javnost, i Google je mogao da počne da obraća pažnju.
"Većina diskusija na sastancima Twitttera u poslednjih šest meseci vrtela se oko Google-a i Facebook-a. Trinaestog marta 2009 na sastanku menadžera, na primer, tokom diskusije o dilu sa Google-om  koji se tiče pretrage, izražena je bojazan da će "...nas Google zgromiti da nađe dobar tweet. Ali gotovo istog časa neko je upitao, "Možemo li mi uraditi Google-u isto što je on učinio drugima?"


View SEO optimizacija sajta Beograd in a larger map

FMY Marketing Katalog Total Dizajn SEO Srbija
View more documents from Total Dizajn


View SEO agencija Beograd Srbija in a larger map

 

 
 

Apparatchik, multimedijalna formirana u maru 2005, prvi nastup 15.05.2005 u klubu Akademija, Beograd. Od tada su odrzali vise uspesnih nastupa u zemlji i inozemstvu.

Ottimizzazione siti, posizionamento nei motori di ricerca, campagne pay-per-click, spiacialisti seo e search engime marketing per incremantare traffico targhettizato al tuo businness online

Beograd">Prenociste u Beogradu - smestaj u apartmanima Beograd 2012 Apartments Belgrade accommodations, best rental apartment in Serbia Belgrade


View Optimizacija sajta SEO Beograd Total Dizajn in a larger map

 
   
tics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); })(); ); })(); })(); document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); })(); ); })(); })(); > ga, s); })(); })(); ); })(); })(); > ; })(); })(); >