Cena SEO optimizacije sajta

Optimizacija sajta

 
   
 

Logo dizajn - kvalitetna i kretivna resenja - logotip art

Design 4um pokriva sve oblasti dizajna i marketinga, sa najvise iskustva u web dizajnu, i sa najvise postignutih rezultata u internet marketingu - obratite se najboljima! kontakt +381 64 1700992 Beograd/Srbija/East Europe design4um/at\gmail.com

dizajn web
                marketing seo google rezultati optimizacije

 

 
 

Optimizacija sajta Beograd

Cena SEO optimizacije sajta : Mitovi i Činjenice

Neka razmisljanja o tome koliko kosta SEO i da li se isplati ovaj ili neki drugi oblik marketinga, a mi stojimo iza toga da je ovo jedini ozbiljan i siguran oblik ulaganja u marketing gde prakticno mozete detaljno imati uvid i pratiti konverziju ulozenog novca u profit.

 

 

 

Navescemo neke primere i metode naplacivanja koje se mogu naci na internetu kada je u pitanju cena SEO optimizacije. Naprimer koliko to kosta u Americi. Prakticno, cene optimizaije su okvirno oko 10 puta skuplje od te cene u Srbiji.

Koliko to košta?

Više od jedne decenije bio sam one-man SEO firma, radeći od kuće u jugoistočnoj Ajovi. Madison Avenue SEO kompanija bi možda bila prikladnija da upravlja računom America Airlines- a, ali moje usluge su idealne i dosta pristupačnije za male kompanije i kompanije srednje veličine. Zapravo, neki od mojih klijenata su se prebacili sa većih SEO kompanija, preferirajući moj lični pristup i niže cene.
SEO Kompanije koristile su raznovrsne metode određivanja cena  tokom godina:
Neke su odredile cene na "pay-per-hit" bazi, beležeći posetiočev udeo kada oni počnu da rade na sajtu, potom naplaćujući X$ po posetiocu kako saobraćaj sajta raste.
Drugi su pravili cene na osnovu najvišeg postignutog ranga. Na primer, oni mogu zatražiti 100$ za svaku ključnu reč koja uđe u top10 (prva strana) na jednom pretraživaču, 75$ po rangiranju između 11-20 ( druga strana), i 55% za rangiranje između 21-30 (treća strana). Neki baziraju svoje cene na kompetitivnosti vaših ključnih reči.
Drugi pak nude "pakete" različitih veličina, gde svaki pokriva jedan broj usluga..
Svi ti pristupi su donekle komplikovani i mogu da zavaraju. Mnogi su dizajnirani da povećaju toliko profit da pokriju znatne troškove koje veće SEO kompanije moraju da pokriju.Mislim da je jednostavnije, više fer i ekonomičnije za moje klijente da dam cenu po satu (60$). Ja sam uveren u svoje sposobnosti, radim efikasno, tako da vas mogu uveriti da dobijate sve za vaš novac.

(Naplaćujem $85/sat ukoliko samo dajem savet tako da možete raditi sami, ali većina mojih klijenata bira da ja to uradim). Ja tražim 360$ unapred da pokrijem prvih šest sati svog rada. Za neke klijente sa malim budžetom, to će biti sve što će potrošiti, a za taj novac ja obično obezbeđujem istraživanje ključnih reči, osnovnu optimizaciju njihovog sajta i postavljam pay-per-click naloge na Google-u i Microsoft-u. Većina klijenata ulaže više prvog meseca, zatim to opada u sledećim mesecima. U svakom slučaju, radim sa vama da dođemo do cene koja vam odgovara, i ukoliko je potrebno, možemo to uskladiti svakog meseca.
Pay-per-click cene,i cene za podnesak plaćenim direktorijumima poput Yahoo-a! se naplaćuju direktno preko kreditne kartice mog klijenta- ja ne uzimam procenat. Pay-per-click cene se mogu kontrolisati - možete staviti limit na cenu po kliku i totalnu potrošnju po danu. Postoji nekoliko predloga direktorijuma-plaćenih- koji mogu unaprediti vaše rangiranje na besplatnim spiskovima. Oni uključuju:
Yahoo! ($299/godišnje)
Business.com ($299/godišnje)
Best of the Web (jednokratna cena od $399.95. popusti od 20%-25% se daju gotovo svakog meseca)
I još neke...


View SEO agencija Beograd Srbija in a larger map

 
 

Konsultanti za drustvene medije - social media - Twitter, YouTube, FaceBook drustvena mreza

 


View Optimizacija sajta SEO Beograd Total Dizajn in a larger map

 
   
ript"> tics.com/urchin.js" type="text/javascript"> ript"> tics.com/urchin.js" type="text/javascript"> ript"> ript"> _uacct = "UA-2746241-1"; urchinTracker(); ript"> A-2746241-1"; urchinTracker(); ript">