SEO marketing Results

Optimizacija SEO

 
   
 

Do you feel you are achieving maximum SEO results?

dizajn web
                marketing seo future 2012

 
 

 

internet marketing

SEO Future

 


web marketing and seo

SEO optimizacija sajtova Beograd

LOGO DIZAJN POVOLJNA IZRADA LOGOTIPA Total Dizajn 064/1700992

Povoljna SEO optimizacija sajta Beograd

Logo Dizajn Beograd povoljna cena izrade kvalitetnih logotip resenja

 

 

SEO optimizacija sajta Beograd

multimedija art

web marketing and seo

search engine optimization

SEO BEOGRAD
Optimizacija sajta SEO

 

 

 

Fejsbuk Pretraživački Patent … Da li bi Gugl trebalo da bude zabrinut?

 

Patent za koji je Fejsbuk nagrađen pre otprilike mesec dana,koji se zove "Vizuelni tagovi za rezultate pretraga generisani iz informacija društvene mreže", iznenada dobija nešto pažnje od strane industrije.

Zvanični opis patenta kaže:
Rezultati pretrage, uključujući sponzorisane linkove i algoritmičke rezultate pretrage, su generisani u odgovor na traženje, i označeni su na osnovu učestalosti klikovanja na rezultatima pretrage, od strane članova društvene mreže koji su u unapred određenom stepenu separacije od člana koji je podneo pretragu. Markeri su vizuelni tagovi i obuhvataju ili niz znakovnih podataka ili sliku. Greg Sterling iz Search Engine Land naziva ga patentom na društveno istraživanje- oblast na koju Gugl uspostavlja više fokusa ovih dana ( s dobrim razlogom).

Govorili smo u više navrata o tome koliko je važno da pretraživači urade društvenu pretragu kako treba- u najmanju ruku onoliko koliko Fejsbuk nastavlja da bude dominantan oblik društvene komunikacije. Na sreću, tu su alatke za treću stranu koje se pojavljuju da se premosti ambis.
Takođe smo govorili o tome kako Fejsbuk može da postane važan faktor na berzi pretraživača.Ovaj patent samo dodaje još drva na vatru u toj oblasti. Fejsbuk je radio i druge stvari da poboljša svoj pretraživački alat, i ovo nije prvi patent koji se odnosi na pretragu za ovu kompaniju.
Krajnji rezultat je da sa toliko socijane interakcije  između pravih prijatelja i porodice, najviše poverenja (od strane bilo kog korisnika) u mišljenju će najverovatnije dobiti Fejsbuk, više nego ijedan sajt na webu. Ta informacija je neverovatno vredna za razne tipove pretrage
U međuvremenu, Fejsbuk radi nešto interesantno sa Deals:
U slučaju da niste mogli da pročitate ovo, tu stoji," Pretplatite se sada da budete obavešteni kada je Deals dostupan u vašoj oblasti i dobijajte regularne apdejtove o novim ponudama." 
Sada, jedini gradovi na listi su Atlanta, Dallas, Austin, San Diego i San Francisco, ali " na putu je još gradova."

Stvari će nastaviti da budu interesantnije za kompanije poput Groupon i Foursquare, dok mi vidimo više preklapanja između Deals prostora i prostora za usluge baziranog na lokaciji. Dok ova naročita ponuda od Fejsbuka jeste više Groupon-a nego Foursquare-a, Foursquare sve više i više postaje interesantno mesto za preduzeća, da se okrenu ponudi mušterija.
Uzgred budi rečeno, tek što sam se vratio iz Ostina, reći ću da se Foursquare-ovo prisustvo osećalo desetostruko preko Fejsbuka putem SXSW Interactive.CEO Denis Krouli je rekao da bi Gugl bio interesantan partner. On je takođe rekao da se ne protivi potecijalnoj Fejsintegraciji, mada ne čuje potrebu za njom prilično često.

Deals i lokacija su obe oblasti gde Fejsbuk i Gugl mogu da se takmiče međusobno sve više i više. Foursquare može da završi kao ključna komponenta u tome, kao lider u LBS prostoru.


Da li mislite da Fejsbuk predstavlja sve vecu pretnju Guglu?

 

 

SEO optimizacija sajta on Linkeding Social Network


View Optimizacija sajta SEO 064 1700992 Total Dizajn in a larger mapView SEO Srbija Optimizacija sajta 0641700992 in a larger map

 
 
what is the future of web? what is the future of seo? and what is the future of design? what can we do to survive in these world of constant changes? Design4um is now here to give you all the answers, dont hesitate to contact us.
 
   
r();